PMI Barcelona Chapter

20/12/2012: Dijous amb el PMI:"Project Management; two heads in the same hat"

20/12/2012: Dijous amb el PMI:"Project Management; two heads in the same hat"

Imatge de l´esdeveniment

20/12/2012

  • Lloc: BES La Salle
    Edifici Sant Miquel Febres Aula MF1.08 (primer pis)
    Hota: 19-20:30 h
  • Cost: 0 €

Saps que al voltant del 20% del PIB estimat al món al 2009 es va destinar a projectes? L' Standish Group ha publicat un informe sobre la teoria del caos que indica que només 1/3 de tots els projectes tenen èxit. Crec que hi ha massa casos de projectes on els objectius personals (individuals i col·lectiva) individuals predominen sobre els estàndards professionals i comportaments ètics que condueixen als projectes al fracàs!

Massa decisions es prenen en base de les prioritats de vendes i no a llarg termini, de forma ètica. No és la culpa de la venda, però el professional paga el preu de la venda, aquesta és la qüestió.

La capacitat de gestió de l'organització per a i) Gestió de la Decisió / mancada de control, ii) Gestió de Conflictes/lideratge i iii) la falta d'autèntica gestió (a llarg termini, ètica i gestió ordenada). Creo en la necessitat d'un canvi de paradigma en la filosofia de mercat en la forma de crear, vendre i comprar projectes.

Majeed Hossieney MSc, PMP, disposa d'extensa experiència internacional en relació a la tecnologia, la gestió de processos, projectes, programes, qualitat i canvi combinats amb l'experiència en gestió de línia i posicions executives en telecomunicacions, TU, indústria, petroli i energia, la banca, les finances i el sector de RRHH.

Majeed porta molts anys involucrat en el PMI a Europa i en la gestió de projectes i actualment és Service Delivery Manager de la Ethics CoP del PMI.

Majed ha participat en projectes internacionals en diverses àrees de negocis i de la indústria (IT, telecomunicacions, finances, energia, assegurances, RRHH), plataformes tecnològiques i solucions a través de països i cultures diferents.

Actualment Majeed treballa en ADP Streamline com a gerent d'implementació Global, amb seu a Espanya.

Inscripció a l'Event: http://alturl.com/7rsr6

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 585
New Members This Year 5
Socis PMP® 225
Socis CAPM® 6
Socis PgMP® 1
Socis PMI-RMP® 1
Socis PMI-ACP® 6
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 0
Members with no Certification 353
Breakdown by type  
Individual Members 281
Student Members 303
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.