PMI Barcelona Chapter

RESUM DE L' EVENT ANUAL DEL PMI BARCELONA CHAPTER

RESUM DE L' EVENT ANUAL DEL PMI BARCELONA CHAPTER

Imatge de l´esdeveniment

Imatge de l´esdeveniment

Imatge de l´esdeveniment

Imatge de l´esdeveniment

Imatge de l´esdeveniment

22/11/2012

  • Lloc: Va tenir lloc a la Fontana de l' Eixample, Barcelona

El passat 15 de Novembre 2012 va tenir lloc a Barcelona la IX Trobada Anual de Directors de Projectes: "Lideraje i Sostenibilitat en la Gestió de Projectes". 

El Capítol, des que es va fundar l'any 2004, ha tingut com a objectius principals, no solament la promoció i difusió de la professió de Directors de Projectes, sinó també impulsar la millora de qualitat als projectes i el que els seus membres se sentin part d'un col·lectiu. 

L'esdeveniment va comptar amb destacats ponents que van mostrar al públic les seves experiències en la gestió de projectes i com fer projectes sostenibles, al mateix temps vam poder gaudir d'una sessió de coaching a càrrec de dues expertes del sector que van fer que per una estona els assistents reflexionéssim sobre la nostra capacitat emocional, coses importants per a un director de projectes.

Per finalitzar una gran sessió de networking acompanyada amb un sopar, quin millor moment per a intercanviar la teva targeta de presentació i donar-te a conèixer?

En aquests moments de crisi global és important que la teva xarxa professional sigui extensa i el més variada possible i, precisament aquest tipus d'esdeveniments, et permetran conèixer i interactuar amb gent nova i variada de diferents sectors ampliant així les teves experiències en la gestió de projectes i en el desenvolupament d'habilitats personals. 

Al mateix temps volem que et sentis part d'una 'gran familia' , que amb el suport de tots fem d'aquesta professió i del Capítol un referent en la gestió i bones pràctiques en projectes.

T'esperem l' any que ve i et convidem a que t'uneixis al nostre Facebook, allí penjarem més fotografies sobre l'esdeveniment i podràs interactuar amb més membres! Comparteix aquest contingut si t'agrada!

En l'enllaç inferior trobaràs informació referent a l'esdeveniment d'aquest any, els seus ponents i conferències.

Inscripció a l'Event: http://www.pmi-bcn.org/es/Eventos/86/151112:IX_ENCUENTRO_ANUAL_DE_DIRECTORES_DE_

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 585
New Members This Year 5
Socis PMP® 225
Socis CAPM® 6
Socis PgMP® 1
Socis PMI-RMP® 1
Socis PMI-ACP® 6
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 0
Members with no Certification 353
Breakdown by type  
Individual Members 281
Student Members 303
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.