PMI Barcelona Chapter

XIV ESDEVENIMENT ANUAL: KEY NOTES CONFIRMATS

XIV ESDEVENIMENT ANUAL: KEY NOTES CONFIRMATS

El proper 23 de novembre celebrem el XIV Esdeveniment Anual sota la temàtica “La comunicació- eix principal en la gestió de projectes” i volem compartir amb vosaltres els keynotes confirmats per aquest dia.

mos compartir con vosotros los keynotes confirmados para ese día.

Yan Bello, PMP® -  líder de projectes/equips multidisciplinars i catalitzador de canvis efectius.

Fundador de SpaceMinds. Consultor, coach/mentor, speaker i formador internacional. Expert en consultoria estratègica, maduresa organizativa, direcció efectiva de projectes i gestió del canvi organizatiu. La seva missió profesisonal consisteix en "Contribuir significativament a la millora de la capacitat i efectivitat de persones, equips i organitzacions"

Yan es Instructor Autoritzat per People CMM® pel CMMI Institute. Autor/creador del SpaceMinds® Manifest Creant Canvi Sostenible™ i del SpaceMinds® M/A - ANEM TOTS: mètode sistèmic i multi-disciplinar per crear equips efectius i liderar projectes amb agilitat. Ha estat titulat amb el “Appreciative Inquiry (AI) Certificate in Positive Business and Society Change” per Case Western Reserve University (USA). Concep la “Gestió de Projectes” com una “competència directiva universal” i ha format a milers de persones en Lideratge Àgil y Gestió Efectiva de Projectes. És un speaker freqüent en numerosos congressos/conferències nacionals i internacionals. També ha estat reconegut pel PMI com a col-laborador important (“significant contributor”) de la 3ª edició de la Guia del PMBOK® (PMBOK® Guide, 3E).

http://www.spaceminds.com – Twitter: @SpaceMinds

Joaquín Viñas, Consultor i Formador en Actitud Positiva i Felicitat al Treball.

Joaquín col.labora amb empreses i universitats per ajudar a millorar el benestar i la felicitat de las persones al seu treball per mitjà d'activitats i programes formatius que augmenten la seva motivació, productivitat i fidelitat, impactant positivamentt en els resultats de l'organització.

Realitza conferencies motivadores i inspiradores que tenen per objectiu mostrar com el benestar al treball depen en bona part de nosaltres mateixos i ens dona les claus per millorar la nostra felicitat al treball. Desenvolupa també programes formatius en empreses que cobreixen temàtiques més amples (Intel.ligència Emocional, Actitud Positiva i Lideratge Positiu) de forma profunda i continuada.

El seu treball és el resultat de combinar la seva amplia experiència en el món de l'empresa, la seva vessant docent i la seva passió per tot el relacionat amb la felicitat al treball 

http://www.joaquinvinas.com/ - FBK: www.facebook.com/joaquinvinas/

L'esdeveniment anual es realitza a l'universitat de La Salle (Campus Barcelona) el 23 de novembre. Pel mati hi haurà diferentes formacions i per la tardà es realitzaran les ponències

Si vols apuntar-te a l'esdeveniment només has de clicar aquí i confirmar la teva assistència.

T'esperem!

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 560
New Members This Year 307
Socis PMP® 230
Socis CAPM® 5
Socis PgMP® 1
Socis PMI-RMP® 1
Socis PMI-ACP® 5
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 0
Members with no Certification 324
Breakdown by type  
Individual Members 286
Student Members 273
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.