Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

VII Reunió de Voluntaris - Article

El passat 26 de gener vam celebrar la VII Reunió de Voluntaris, ens vam reunir unes trenta persones per reconèixer la valor dels voluntaris del capítol. Per tots aquells que no vau poder venir us fem un resum de com van anar.

EL VALOR DEL VOLUNTARIAT AL PMI

dIVERTIRSEEl primer punt de la reunió va ser “El valor del voluntariat al PMI” per l’Elisabet Duocastella. Per començar vam descriure el concepte de voluntari: sempre ha de tenir un caràcter solidari, lliure, sense cap contraprestació econòmica i dins del marc d’una organització. Els voluntaris són claus pel PMI, a la presentació vam ensenyar el saló a on es van reunir els primers voluntaris que van fundar el PMI al 1969. Les dates més importants pels voluntaris al nostre capítol són la creació del programa de voluntaris el 2010, el inici del primer projecte “Anoia” el 2012, la col·laboració amb la gent d’Agile Spain el CAS2014 i l’EMEA LIM del 2016 que va reunir uns 60 voluntaris. Per acabar parlant dels principals beneficis de fer de voluntari: desenvolupar-se com a líder, guanyar habilitat i experiències i construir una xarxa professional. Encara que el principal benefici és passar-s’ho bé, divertir-se !!

POSICIONS DE VOLUNTARIAT 2017

El voluntari Àlavro Urbano ens va explicar les posicions de voluntariat del 2017 i com funciona el sistema VRMS, Volunteer Relationship Management System, el sistema que organitza totes les posicions de voluntariat al PMI. A la següent pàgina podeu trobar una guia de com funciona: http://www.brainshark.com/pmiorg/VRMS_Guide

Hi han 39 posicions de voluntaris penjades al sistema. La majoria d’elles són per les comissions de treball, que s’ocupen de les operacions del capítol:

  • Comissió d’Atenció a Socis
  • Comissió de Comunicació
  • Comissió d’Esdeveniments
  • Comissió de Partners
  • Comissió de Projectes
  • Comissió de Voluntaris

CastellsI totes les posicions relacionades amb els projectes del capítol. Els projectes actuals són:

  • Projecte Anoia: projecte de transferència de les bones practiques de direcció de projectes a la formació professional.
  • Projecte Castells: projecte de formació de gestió de projectes a associacions sense ànim de lucre.
  • Proyecto MSF: projecte de voluntariat pendent de decidir els següents passos.

IMG-20170103-WA0016

ENTREGA DE DIPLOMES VOLUNTARIS 2016

Finalment la nostra presidenta, la Mercè Morell, va fer entrega dels diplomes de reconeixement a tots els voluntaris assistents a la reunió. A la fotografia final ens vam aplegar 10 voluntaris, si us hi fixeu bé alguns tenen més d’un diploma. El 2016 ha sigut l’any amb més voluntaris al capítol, un total de 83.

Per tots aquells que no vau poder assistir us farem arribar el diploma tant per correu electrònic com per correu postal.

L’acte es va concloure amb un pica-pica i cava.

Per acabar l’article us volem animar a participar com a voluntaris i entre tot fer créixer el capítol.

Comissió de Voluntaris

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 431
New Members This Year 51
Socis PMP® 247
Socis CAPM® 1
Socis PgMP® 2
Socis PMI-RMP® 0
Socis PMI-ACP® 5
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 1
Members with no Certification 179
Breakdown by type  
Individual Members 339
Student Members 92
Other Members 0
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha