Slide background
Slide background
Slide background

PROJECTE CASTELLS

 

IMG-20170401-WA0018

El passat dissabte 17/06/2017 es va dur a terme la sessió final del projecte CASTELLS de formació en Gestió de Projectes basat en PMBoK® per Associacions sense ànim de lucre. En aquesta sessió vam comptar amb la presència d'Enric Vijande com a representant de la junta directiva del capítol de Barcelona del PMI, així com de reconegudes personalitats de la gestió de projectes de Barcelona i integrants d'altres associaciones sense ànim de lucre.
 

El projecte CASTELLS neix de la necessitat detectada de traslladar les bones pràctiques en la gestió de projectes del PMBoK a les Associacions sense ànim de lucre amb el fi de millorar l'eficàcia i eficiència en la gestió dels seus projectes. Aquest projecte va ser impulsat per Celina Benitez i Jose Luis Vargas amb el recolzament d'Elisabet Duocastella, i a més va comptar amb el soport de professors i voluntaris com Marité Alonso, Marisa Lostumbo, Paco Briseño i Vasco Nunes. Des del seu inici la Junta Directiva del Capítol de Barcelona del PMI va recolazar la iniciativa per considerar-la alineada amb els seus objectius.


El contingut del PMBoK es va adaptar a les necessitats dels participants y la formació es va estructurar de la següent forma:
 
Sessió 1: Introducció a la gestió de projectes.
Sessió 2: Gestió de la Integració.
Sessió 3: Gestió del l'Abast i Temps.
Sessió 4: Gestió del Cost i Adquisicions.
Sessió 5: Gestió de la Comunicació i Resolució de dudbtes.
Sessió 6: Gestió dels Interessats y Recursos humans.
Sessió 7: Gestió del Risc y Qualitat.
Sessió 8: Sessió final.
 
La metodologia utilitzada en cada sessió va permetre treballar als participants sobre projectes reals i d'aquesta forma refermar els coneixements teòrics adquirits.

IMG-20170618-1
 
És important ressaltar que durant l'espai destinat pel networking, diferents associacions sense ànim de lucre van mostrrar el seu interès en futures edicions del projecte  CASTELLS. 
 
Finalment l'equip de projecte voldria donar les gràcies a totes les persones i institucions que d'una forma o d'altra ens han permès dur a terme aquesta formació.... a tots Moltíssimes gràcies !

 

 

pmi ef button

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Total Members 554
New members this year 132
PMP® Members 249
CAPM® Members 3
PgMP® Members 2
PMI-RMP® Members 2
PMI-ACP® Members 5
PfMP® Members 1
PMI-PBA® Members 1
Breakdown by type  
Individual Members 333
Student Members 221
Other Members 0
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha