PMI Barcelona Chapter

Article XIV Esdeveniment Anual de Directors de Projectes

Article XIV Esdeveniment Anual de Directors de Projectes

El passat 23 de Novembre vam celebrar el XIV Esdeveniment Anual de Directors de Projecte sota la temàtica “La comunicació- eix principal en la gestió de projectes

Durant el mati els patrocinadors daVinci Project Management, IL3, La Salle i Ámbit ens van oferir diferents sessions formatives sobre la Guia Pm Bok (canvis de la darrera 6a edició i la Gestió de la qualitat del Projecte), el repte del lliuramente de valor  (Del Project Manager al Portfolio manager) i les comunicacions utilitzant el software Primavera.

mati12017

 

mati22017

mati32017

 

Durante la tarda, vam comptar amb 4 interessants ponències sobre el paper clau que juga la comunicació en la direcció de qualsevol projecte.

 A la primera Keynote, Yan Bello ens va presentar com comunicació i empoderament van units de la mà. Ens va explicar com les metàfores, les històries i les preguntes ens ajuden en la comunicació, i de quina forma aquesta pot ser part dels nostres hàbits, ja que la Direcció de Projectes és més que un pur treball tècnic.

 En qualsevol projecte, les persones són el centre, el que ens permet apalancar i crear ponts entre la part estratègica i la tàctica (o d'execució). Les eines són importants, però sense les persones, i una bona comunicación en el equipo i als interesssats el projecte no serà un èxit.

 

 

event20171

 

 Carmen Gil ens va donar exemples de com la comunicació és l'eix principal de la Gestió de Projectes.  Hem de sortir de la zona de comfort, canviar de model mental (veure, sentir, fer), adaptant la comunicació als nostres col.laboradors. En la comunicació, el llenguatge corportal és el que més influencia, seguit de com, éssent el menys important el que diem

 

event20174


Amb Ruth Gómez vam veure exemples de la comunicació aplicada a Projectes de àmbit internacional, concretament en empreses multinacionals. La cultura influencia la comunicació, i hem d'adaptar-nos a cada situació, adapant la mateixa al equip

evento20176

A la Keynote final, amb Joaquín Viñas vam veure com aconseguir el màxim rendiment dels equips a partir del seu benestar. Els Directors de Projectes han de saber que és clau"Liderar-se a un mateix", i sempre recordar que les persones són la primera prioritat.  La felicitat de las persones i el resultat en els projectes han d'anar junts... mitjançant un lideratge positiu.

 

evento20178

 

 Us esperem al proper Esdeveniment Anual de l'any 2018 per el que ja tenim data (22 de Novembre de 2018)

 

 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 424
New Members This Year 53
Socis PMP® 242
Socis CAPM® 2
Socis PgMP® 2
Socis PMI-RMP® 0
Socis PMI-ACP® 5
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 1
Members with no Certification 176
Breakdown by type  
Individual Members 332
Student Members 92
Other Members 0
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha