PMI Barcelona Chapter

XIII Esdeveniment anual: KEYNOTES CONFIRMATS

XIII Esdeveniment anual: KEYNOTES CONFIRMATS

Ens complau anunciar-vos els "keynote speakers" de l'esdeveniment anual d'enguany

David Hillson, “The Risk Doctor”

Conegut mundialment com a "The Risk Doctor", David Hillson és un líder de pensament, consultor, ponent i escriptor en la matèria de riscos. Col·laborador en actiu del PMI des de fa més d'una dècada, és reconegut com un líder de pensament en la gestió del risc dins de PMI. Ha rebut múltiples premis PMI pel seu treball en el desenvolupament de la gestió de riscos durant molts anys, incloent-hi el Premi de PMI Fellow (2010), el Premi de PMI Eric Jenett Gestió de Projectes d'Excel·lència (2011), el Premi de PMI Distinguished Contribution (2002), i el PMI Cleland Premi Projecte de Gestió de Literatura (2013). En l'actualitat és vicepresident de l'actualitzacio del Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)—Sisena Edició. També coautor de l'estàndard de Riscos del PMI (2009).

També és membre honorari de l'Associació del Regne Unit per a la gestió de projectes (APM), i membre de l'Institut de Gestió de Riscos (IRM).

http://www.risk-doctor.com

 

 

Michel Thiry 

Michel Thiry és reconegut com una autoritat mundial en aplicacions estratègiques de projectes programes. Ha exercit d'arquitecte i com a gerent de projectes d'una sèrie de grans projectes de construcció abans d'entrar en consultoria organitzacional. És Keynote d'importants esdeveniments internacionals. Ha escrit i donat conferències en fòrums internacionals, tant en l'àmbit acadèmic com laboral. La segona edició del seu llibre més venut "A Framework for Value Management Practice", acaba de ser alliberat pel PMI ®. El seu llibre "Program Management" és el número 7 al Gower llibres més venuts del 2013. A més, ha escrit una sèrie de capítols per llibres sobre "Value, Program and Portfolio Managemen" en prominents llibres de PM com el "Handbook of project management" Gower 3r i 4a edicions i la "Wiley Guide to Project, Program and Portfolio Management, publicat per Wiley. També és coautor del llibre "Managing change in Organizations: A Practice Guide" i ha fet una contribució significativa a la PMI "Standard for Program Management" 3rd Edition.

Michel ha obtingut un Màster en Comportament Organitzacional amb "School of Management and Organizational Behaviour at the University" de Londres i un doctorat de la University of Middlesex de "Contextualizing Project Organizations". En 2006 va ser triat membre del PMI per la seva contínua contribució a la gestió de projectes i en 2007 va ser nomenat membre de l'Associació per la Gestió de Projectes. El 2008, va ser guardonat amb el “Life Achievement Award" de la Canadian Society of Value Analysis

http://www.valense.com/speaking.htm 

https://uk.linkedin.com/in/michelthiry 

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 356
New Members This Year 74
Socis PMP® 232
Socis CAPM® 2
Socis PgMP® 2
Socis PMI-RMP® 0
Socis PMI-ACP® 4
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 1
Members with no Certification 119
Breakdown by type  
Individual Members 315
Student Members 40
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.