PMI Barcelona Chapter

PMIEF

Contactar

 PMIEF: PM per Ben Social.
 

Des del capítol estem convençuts dels beneficis que pot suposar per a persones i organitzacions el coneixement i l'aplicació del Project Management. I actuem posant especial interès en dos àmbits: el social, col·laborant amb ONG's i els seus projectes solidaris, i el de l'educació per, a través dels mestres, portar les bones pràctiques a les noves generacions, en el marc de l'educació per projectes.

logoPMIef

Tenim projectes en marxa en tots dos àmbits, coordinant voluntaris del capítol, i els duem a terme amb el suport del PMIEF: una fundació sense ànim de lucre, vinculada però independent del PMI, creada per a la difusió del PM, i que compta amb les contribucions de donants i voluntaris de tot el món. Podràs trobar més informació en www.pmief.org.

 

 "EMPOWER PEOPLE TO TRANSFORM THEIR LIVES THROUGH THE USER OF PROJECT MANAGEMENT KNOWLEDGE."

 

Comptem amb la figura del Liasion del PMIEF, que fa d'enllaç de comunicació i activitats entre la Fundació Educativa del PMI i el capítol de Barcelona. Permet l'accés als recursos del PMIEF i la possibilitat de compartir experiències amb altres capítols i entitats afins.

 

pmief

 

Si estàs vinculat a una ONG o involucrat d'alguna manera en la innovació de l'educació, o si comparteixes aquest interès i vols aportar o saber més dels nostres projectes socials o sobre el PMIEF, t'animem a contactar amb el Liaison del nostre capítol:

Mostra el formulari de contacte
Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 1245
New Members This Year 229
Socis PMP® 277
Socis CAPM® 4
Socis PgMP® 2
Socis PMI-RMP® 1
Socis PMI-ACP® 14
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 1
Members with no Certification 963
Breakdown by type  
Individual Members 375
Student Members 869
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.