PMI Barcelona Chapter

Qui som

CHAPTER OF BARCELONA

The Barcelona Chapter is a private entity registerd in the Register of Legal Entities of the Generalitat de Catalunya with 29,590 members representing the PMI in Catalunya since 2004.

The BCN chapter currently is composed by more than 200 members.

OBJETIUS DEL CAPÍTOL DE BARCELONA

 • Desenvolupar, promoure i fomentar la professió de Director de Projectes i les activitats afins.
 • Instaurar el professionalisme en la Direcció de Projectes, mitjançant l'establiment d'estàndards professionals, la certificació de Directors de Projecte i un codi deontològic per a l'exercici de la professió.
 • Convertir-se en un fòrum reconegut de lliure intercanvi d'idees sobre la Direcció de Projectes, així com de solucions per la seva aplicació pràctica en tots els sectors.
 • Definir i difondre els fonaments de la Direcció de Projectes, així com el desenvolupament d'un cos de coneixement i un centre d'experiències que permeti gestionar els projectes amb èxit.
 • Col.laborar amb universitats i altres institucions per recolzar una formació adequada de la Direcció de Projectes.
 • Cultivar els contactes amb altres organitzacions relacionades amb la Direcció de Projectes, empreses i organitzacions, tant públiques i privades com nacionals i internacionals, amb la finalitat de promoure la cooperació en matèries d'interès comú.

JUNTA DIRECTIVA

El capítol està dirigit per la Junta Directiva. Cada primer dilluns de mes té lloc la reunió de la Junta. La reunió està oberta a aquells socis que ho desitgin. El lloc i l'hora s'anuncia a la pròpia web.

ACTIVITATS DEL CAPÍTOL

Amb l'objectiu d'apropar els aspectes claus de la professió el Capítol organitza una sèrie d'activitats dirigides als socis.

 • DIJOUS AMB EL PMI

  Articulats en sessions d'una hora i mitja, el tercer dijous de cada mes el capítol ofereix l'oportunitat de conèixer novetats, aplicacions, tendències i qualsevol altre aspecte relacionat amb la Direcció de Projectes.

 • TALLERS DE CERTIFICACIÓ PMP®

  El segon dimarts de cada mes es duen a terme Tallers orientats a aquelles persones que estiguin preparant la certificació PMP ®.

 • TROBADA ANUAL

  La trobada anual és un acte realitzat en el mes de novembre en el què es pretén reunir a tots els membres del capítol en un entorn relaxat a on s'aprofiti l'ocasió per fer netwoking i intercanviar experiències.

  EL PMI:

  El Project Management Institute, creat al 1969, és una organització sense ànim de lucre dedicada al progrés de l´estat de l´art en Direcció de Projectes.
  El PMI està representat en més de 185 països, per més de 270.000 membres en tot el món.

  L´adhessió al PMI està oberta a qualsevol persona amb interès en l´aplicació, pràctica, ensenyament i investigació dels principis i tècniques de la Direcció de Projectes.

  Afiliar-se al PMI suposa enllaçar-se a una xarxa global, de professionals i experts en Direcció de Projectes.

  Els objectius de PMI són:

  • Desenvolupar y promoure la professió de Director de Projectes.
  • Instaurar el professionalisme de la Direcció de Projectes, mitjançant l´establiment d´estàndards professionals, la certificació de Directors de Projecte i un codi deontològic per a l´exercici de la professió.
  • Convertir-se en un reconegut fòrum de lliure intercanvi d´idees sobre Direcció de Projectes, aíxí com de solucions per a la seva aplicació pràctica en tots els sectors.
  • Definir i difundir els fonaments de la Direcció de Projectes, així com el desenvolupament d´un cos de coneixement i un centre d´experiències que permeti gestionar els projectes amb èxit.
  • Col.laborar amb universitats i altres institucions de formació per a recolzar un ensenyament apropiat de la Direcció de Projectes.
  • Cultivar els contactes amb altres organitzacions relacionades amb la Direcció de Projectes, Empreses i Organitzacions, tant públiques i privades com nacionals i internacionals, amb la fi de promoure la cooperació en matèries d´interès comú.

  Per assolir aquests objectius, el PMI proporciona:

  • 1. Estàndards en Direcció de Projectes

   Els estàndards professionals del PMI estan basats en el PMBOK ® (A Guide to the Project Management Body of Knowledge). Ja existeixen versions del PMBOK per a diversos sectors industrials. Per a la direcció coordinada dels projectes d'una empresa, el PMI ha confeccionat l'estàndard OPM3 ® (Organizational Project Management Maturity Model).
  • 2. Programes Certificació

   La certificació de Directors de Projecte PMP ® (Professional Project Manager) promoguda pel PMI, és la més reconeguda a tot el món. Per als que comencen a treballar en aquest camp, el PMI ha creat la certificació CAPM ® (Certified Assistant in Project Management).
  • 3. Publicacions Professionals

   Les revistes mensuals PM Network i PMI Today et mantindran al corrent dels assoliments de la professió a tot el món. La publicació electrònica trimestral PM Journal, està dedicada a la investigació en el camp de la Direcció de Projectes. PMIpublica a més una gran varietat de llibres, casos pràctics i materials d'autoformació i promou un centre virtual de coneixement i experiència.
  • 4. Grups de Treball

   Integrats en PMI, existeixen més de 250 Capítols Locals (Chapters) per tot el món. També més de 30 comunitats virtuals, els anomenats Grups d'Interès Sectorial (SIGs) dedicats a estudiar l'aplicació de la direcció de Projectes en sectors industrials concrets i els Col · legis (Colleges) que treballen sobre temes genèrics, com ara planificació, mesura del rendiment, etc.
  • 5. Congressos i Trobades Professionals

   Anualment, el PMI organitza congressos a Amèrica del Nord, Europa, Amèrica del Sud i Àsia per reunir experts i practicants de la Direcció de Projectes.
  • 6. Homologació d'Educació

   Amb les seves iniciatives d'acreditació acadèmica d'universitats i registre de proveïdors d'educació, el PMI homologa els millors programes de formació i entrenament de professionals.

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha 

ef logo hrz fc rgb

Propers Esdeveniments

There are no up-coming events

Socis del Capítol

Socis 1246
New Members This Year 230
Socis PMP® 277
Socis CAPM® 4
Socis PgMP® 2
Socis PMI-RMP® 1
Socis PMI-ACP® 14
Socis PfMP® 1
Socis PMI-PBA® 1
Members with no Certification 964
Breakdown by type  
Individual Members 375
Student Members 870
Other Members 1
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.