Slide background
Slide background
Slide background

27.02.17. Evento Capítulo. Tendencias actuales en Project Management i Enfoque de formación

 

DIJOUS AMB EL PMI

Data: Dilluns, 27 de Febrer de 2017 de 19:00h  ~ 20:30h

Lloc: https://attendee.gotowebinar.com/register/9129115683916155907

Acreditació: 1.5 PDU’s

Ponent: Laurentiu Neamtu, PhD


TENDÈNCIES ACTUALS EN PROJECT MANAGEMENT I ENFOCAMENT DE FORMACIÓ

Introducció a l'actualitat de les principals tendències en la gestió de projectes i un breu repàs de les formes alternatives en l'àmbit de la Gestió de Projectes.

Director Acadèmic de l'àrea de coneixement de Project Management a La Salle URL, Barcelona i director acadèmic de La Salle Campus Almere, Holanda.

Enginyer Aeroespacial, doctor en Enginyeria, amb més de 100 articles tècnics i científics en l'entorn de la mecànica computacional. Com a director tècnic i responsable de R + D a l'empresa privada, ha portat projectes i programes en l'àmbit de la consultoria tecnològica, desenvolupament i implantació de sistemes de simulació a Europa, EUA, Canadà, Israel i Japó, col·laborant amb empreses com Honda , KHI, MHI, Rafael, Bombardier, General en Motors, EADS, Corus / Tata, Gamesa Eòlica, etc. Cofundador i coordinador d'enquadernació en metodologies àgils a Espanya. Està certificat PMP, Fundació CSM i PRINCE2.

 

 

 

 

JUEVES CON EL PMI

Fecha: Lunes, 27 de Febrero de 2017 de 19:00h  ~ 20:30h

Lugarhttps://attendee.gotowebinar.com/register/9129115683916155907

Acreditación: 1.5 PDU’s

Ponente: Laurentiu Neamtu, PhD


TENDENCIAS ACTUALES EN PROJECT MANAGEMENT Y ENFOQUE DE FORMACION

Introducción a la actualidad de las principales tendencias en la gestión de proyectos y un breve repaso de las alternativas formativas en el ámbito del Project Management.

Director Académico del área de conocimiento de Project Management en La Salle URL, Barcelona y Director Académico de La Salle Almere Campus, Holanda. 

Ingeniero Aeroespacial, doctor en Ingeniería, con mas de 100 artículos técnicos y científicos en el entorno de la mecánica computacional. Como director técnico y responsable de I+D en la empresa privada, ha llevado proyectos y programas en el ámbito de la consultoría tecnológica, desarrollo e implantación de sistemas de simulación en Europa, EEUU, Canadá, Israel y Japón, colaborando con empresas como Honda, KHI, MHI, Rafael, Bombardier, General Motors, EADS, Corus/Tata, Gamesa Eólica, etc. Cofundador y coordinador del primer posgrado en metodologías ágiles en España. Está certificado PMP, CSM y PRINCE2 Foundation.

 

 

 

pmi ef button

Socios del Capítulo

Total Members 552
New members this year 136
PMP® Members 246
CAPM® Members 3
PgMP® Members 2
PMI-RMP® Members 2
PMI-ACP® Members 5
PfMP® Members 1
PMI-PBA® Members 1
Breakdown by type  
Individual Members 331
Student Members 221
Other Members 0
PMP/CAPM/PgMP/PMI-SP/PMI-RMP/PMI-ACP/PfMP/PMI-PBA are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Suscribir automáticamente en" and make sure the selected lists are enabled

captcha 

SUSCRIBIRSE SI NO ES MIEMBRO

captcha